Kom in contact met ons ...

Wil je meer weten?

Neem dan telefonisch of via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Contactformulier

Contactgegevens

AtelierE

Erna Seiger / Wim Hiemstra
Skrins 2
8835 KW  EASTERLITTENS

Telefoon: 06 57 638 043

Privacybeleid

Versie 1.0

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 januari 2020.

Wij vinden privacy belangrijk, ook die van u! Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen; wat we er mee doen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van AtelierE. U moet zich ervan bewust zijn dat AtelierE niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

AtelierE respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Wat doen wij met de verzamelde gegevens?

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens gebruiken wij om nieuwsbrieven te versturen. Wij versturen onze nieuwsbrieven via Mailchimp. Dat betekent dat uw e-mailadres en uw naam (als u die hebt ingevuld) op servers buiten de EU worden opgeslagen. Mailchimp voldoet echter aan de strenge eisen van het EU-US Privacy Shield. Daarom is het toegestaan gegevens met Mailchimp uit te wisselen.

Als u een e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie belangrijk zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en/of te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde computers/servers van AtelierE of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Onze website maakt geen gebruik van ‘cookies’. We plaatsen dus niet ongevraagd tekstbestandjes op uw computer.  Kortom, we analyseren dan ook niet hoe gebruikers de site gebruiken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die we hebben beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gevraagd en gekregen.

Derden

Geen enkele informatie die u aan ons geeft via de website wordt met derden gedeeld.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie als u die aan ons hebt gegeven.

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing staat hoe u uw gegevens aan kunt passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie de contactgegevens bovenaan deze pagina

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt bovenaan deze pagina.