Kom in contact met ons ...

Wil je meer weten?

Neem dan telefonisch of via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Door ons een bericht te sturen, komen wij in het bezit van uw naam en e-mailadres. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) vereist dat u ons expliciet toestemming geeft die gegevens op te slaan en te gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens hebt verstrekt, namelijk het kunnen antwoorden op uw vraag/opmerking

  Contactgegevens

  AtelierE

  Erna Seiger / Wim Hiemstra
  Skrins 2
  8835 KW  EASTERLITTENS

  Telefoon: 06 57 638 043

  Privacybeleid

  Versie 1.0

  Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 januari 2020.

  Wij vinden privacy belangrijk, ook die van u! Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen; wat we er mee doen.

  Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van AtelierE. U moet zich ervan bewust zijn dat AtelierE niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

  AtelierE respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft, vertrouwelijk wordt behandeld.

  Wat doen wij met de verzamelde gegevens?

  Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens gebruiken wij om nieuwsbrieven te versturen. Wij versturen onze nieuwsbrieven via Mailchimp. Dat betekent dat uw e-mailadres en uw naam (als u die hebt ingevuld) op servers buiten de EU worden opgeslagen. Mailchimp voldoet echter aan de strenge eisen van het EU-US Privacy Shield. Daarom is het toegestaan gegevens met Mailchimp uit te wisselen.

  Als u een e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie belangrijk zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en/of te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde computers/servers van AtelierE of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  Cookies

  Onze website maakt geen gebruik van ‘cookies’. We plaatsen dus niet ongevraagd tekstbestandjes op uw computer.  Kortom, we analyseren dan ook niet hoe gebruikers de site gebruiken.

  Doeleinden

  We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die we hebben beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben gevraagd en gekregen.

  Derden

  Geen enkele informatie die u aan ons geeft via de website wordt met derden gedeeld.

  Veranderingen

  Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

  Keuzes voor persoonsgegevens

  Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie als u die aan ons hebt gegeven.

  Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

  Onderaan iedere mailing staat hoe u uw gegevens aan kunt passen of om u af te melden.

  Aanpassen/uitschrijven communicatie

  Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie de contactgegevens bovenaan deze pagina

  Vragen en feedback

  We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt bovenaan deze pagina.